11 Gusht 2017

11.8.2017

Ju informojmë se Raiffeisen Invest sh.a. ka publikuar në faqen zyrtare Raportin Vjetor 2016.

Raporti vjetor permban informacion të detajuar në lidhje me kompaninë Raiffeisen Invest dhe ecurinë e Fondeve të investimeve Raiffeisen Prestigj dhe Raiffeisen Invest Euro si dhe për ecurinë e Fondit të Pensionit Vullnetar Raiffeisen gjatë vitit 2016.

Ju mund të aksesoni Raportin vjetor 2016 në menunë e mëposhtme :

Raporte vjetore: Raporti 2016