Përgjegjësia Sociale

Përgjegjësia sociale

Raiffeisen Invest sh.a, si pjesë e një grupi të madh dhe shoqëri lider në treg, është angazhuar maksimalisht në mbështetje të komunitetit dhe shoqërisë në Shqipëri, duke e përfshirë përgjegjësinë […]