Njoftime

KIID Shkurt 2024

Ju informojmë se Raiffeisen Invest sh.a. ka publikuar në faqen zyrtare dokumentin e perditesuar “Informacioni Kryesor per Investitorin”(KIID) per fondet e investimit Raiffeisen Prestigj , Raiffeisen Invest Euro ,Raiffeisen Vizion […]

Lexo më shumë

Njoftime

Janar 2024 – Prospektet e përditësuara të Fondeve të Investimit Raiffeisen Prestigj, Raiffeisen Vizion dhe Raiffeisen Invest Euro

Janar 2024 Të nderuar Investitorë, Ju informojmë se Raiffeisen Invest sh.a. ka publikuar në faqen zyrtare Prospektin e përditësuar të Fondeve të investimit Raiffeisen Prestigj, Raiffeisen Vizion dhe Raiffeisen Invest […]

Lexo më shumë

Njoftime

Njoftim për trajnimin “Edukimi në vazhdim me fokus fondin e pensionit privat”

Në zbatim të Rregullores nr.198, datë 29.12.2020 “Për kualifikimin profesional dhe edukimin në vazhdim” agjentët e lidhur të fondeve të investimit do t’i nënshtrohen kurrikulës së trajnimit me temë “Edukimi […]

Lexo më shumë

Njoftime

Njoftim për trajnimin “Kualifikimi Profesional i agjentëve shitës të fondeve të investimit”

Në zbatim të Rregullores nr.198, datë 29.12.2020 “Për kualifikimin profesional dhe edukimin në vazhdim” agjentët e lidhur të fondeve të investimit do t’i nënshtrohen kurrikulës së trajnimit me temë “Kualifikimi […]

Lexo më shumë

Njoftime

Raporti Vjetor 2022

Qershor 2023 Të nderuar Investitorë, Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se Raiffeisen Invest sh.a. ka publikuar në faqen zyrtare Raportin Vjetor për vitin financiar 2022. Në raportin vjetor mund të gjeni […]

Lexo më shumë
Shiko te gjitha njoftimet