28 Qershor 2018

28.6.2018

Te nderuar investitore!

Ju bejme me dije se Raiffeisen Invest ka publikuar Prospektin e perditesuar te Fondit te Pensionit Vullnetar Raiffeisen. Prospekti permban informacionin me te fundit lidhur me performancen e fondit per vitin 2017 si dhe perberjen e organeve drejtuese te shoqerise:

Prospekt Fondi i Pensionit Vullnetar Raiffeisen – Qershor 2018

Faleminderit!