News

KIID February 2024

Please be informed that Raiffeisen Invest has published the updated “Key Investor Information Document” (KIID) for Raiffeisen Prestige fund, Raiffeisen Invest Euro fundRaiffeisen Vizion fund and Raiffeisen Invest Miks fund, . You can access the respective […]

Read More

News

January 2024 – Updated Prospectuses of Investment Funds Raiffeisen Prestigj, Raiffeisen Vizion and Raiffeisen Invest Euro

January 2024 Dear Investors, Please be informed that Raiffeisen Invest sh.a. has published the updated Prospectus of Investment Funds Raiffeisen Prestigj, Raiffeisen Vizion and Raiffeisen Invest Euro. The annual return […]

Read More

News

Njoftim për trajnimin “Edukimi në vazhdim me fokus fondin e pensionit privat”

Në zbatim të Rregullores nr.198, datë 29.12.2020 “Për kualifikimin profesional dhe edukimin në vazhdim” agjentët e lidhur të fondeve të investimit do t’i nënshtrohen kurrikulës së trajnimit me temë “Edukimi […]

Read More

News

Annual Report 2022

June 2023 Dear Investors, We would like to inform you that Raiffeisen Invest sh.a. has published on its official website the Annual Report for financial year 2022. In the annual […]

Read More

News

Pension Fund Prospectus April 2023

Please be informed that Raiffeisen Invest sh.a. has published the updated Prospectus of Raiffeisen Voluntary Pension Fund, approved on 31 March 2023, by the Decision no 66 of the Financial […]

Read More
View all news